Kanapka panini to jedno z flagowych dań słonecznej Italii. Jak przygotować to smaczne, szybkie i sycące danie? Dlaczego warto skusić się na kanapki panini?
Twaróg to jeden z najpopularniejszych składników śniadań w naszym kraju. Jest przetworem mlecznym stworzonym z ciepłego zsiadłego mleka. Zazwyczaj powstaje bez użycia jakiejkolwiek soli. Jego wygląd, Read More »
Trawa pszeniczna jest źródłem wielu substancji odżywczych, witamin z grupy B, witaminy A i E, aminokwasów, oraz składników mineralnych takich jak żelazo, wapń, fosfor, magnez i Read More »
Owoc goi właściwości – Pochodzące z Chin jagody goji goja berries od niedawna przebojem zdobywają rynek zdrowej żywności. Jak działają? Dlaczego warto włączyć te niezwykle zdrowe, choć niepozornie Read More »
Kilka lat temu zrobiło się głośno o probiotykach, ten temat niejednokrotnie wzbudzał kontrowersje łamiąc stereotypy. Wszystko przez to, że probiotyki to nic innego jak szczepy bakterii, Read More »